Utica Kota Sakola District News

Upacara Penghargaan CTE taunan munggaran dilaksanakeun dina 16 Mei 2024 di Audito Proctor ...

Kacamatan Sakola Kota Utica ngayakeun upacara dinten ieu pikeun miéling groundbreaking t...

Peringatan Poé Pesen

22 Méi 2024

21 Méi 2024 Ka Komunitas Urang Kabupatén Utica Kota Sakola, mugia ieu seratan...

Wilujeng ka Meredith Bruno, Pustakawan di Martin Luther King, Jr. SD pikeun ...

Pelatih Etiket, David Baker, nganjang ka Proctor High School pikeun nampilkeun ka…

Siswa Proctor ngadamel perjalanan pondok ka Kampus Utica Mitra Peduli Upstate (UCP) ...

Sadayana manula didorong pikeun ngagem hiji hal pikeun ngagungkeun rencana pascasarjana. &...

Siswa Proctor nganjang ka Amérika Serikat Dinas Pertanian Dinas Pertanian Ag...

Siswa CTE ngahadiran presentasi anu dikirimkeun ku Gary Harvey, Recruiter Statewide sareng C ...

i-Siap Diagnostik 3 Komunikasi Kolot Saha: Sadaya murid K-8 UCSD bakal b...

DAY RAIDER! Anggo Beureum sareng Hideung dina 23 Mei 2014 sareng nunjukkeun Raider Pride anjeun!

Ka Komunitas UCSD Kami, Wilujeng sumping deui! Abdi ngarepkeun sadayana santai sareng réstoratif ...