CTE: Karir & Atikan Téknis

Upacara Peletakan Tanah: 22 Mei 2024

Kabupatén Sakola Kota Utica ngayakeun upacara Rebo, 22 Méi 2024, pikeun miéling terobosan panambahan Pendidikan Karir jeung Téknis di SMA Proctor. Déwan Pendidikan Utica, administrasi, guru, sareng staf ti kacamatan diiluan ku pejabat lokal, paguron luhur, sareng mitra ti dinas pendidikan nagara pikeun ngagungkeun acara monumental ieu.

Tambahan CTE anyar dijadwalkeun pikeun muka dina usum gugur 2025. Kabupatén bakal nuturkeun pendekatan phased-di anu bakal dimimitian ku mahasiswa freshmen jeung Parancah unggal taun nepi ka wangunan téh dina kapasitas pinuh ngaliwatan kursus opat taun ku 2029. Tujuan nyiptakeun program CTE opat taun nyaéta pikeun ngalibetkeun mahasiswa dina diajar otentik anu pakait sareng rencana karir kahareupna dina umur anu langkung ngora bari ogé nyiapkeun aranjeunna pikeun pangalaman magang anu bakal nyimpulkeun taun senior na.

News & Announcements

Upacara Penghargaan CTE taunan munggaran dilaksanakeun dina 16 Mei 2024 di Audito Proctor ...

Kacamatan Sakola Kota Utica ngayakeun upacara dinten ieu pikeun miéling groundbreaking t...

Murid kelas 7 ti Distrik Sakola Kota Utica ngadatangan SUNY Polytechnic Institute dina 5 ...

Pelatih Etiket, David Baker, nganjang ka Proctor High School pikeun nampilkeun ka…

Siswa Proctor ngadamel perjalanan pondok ka Kampus Utica Mitra Peduli Upstate (UCP) ...

Siswa Proctor nganjang ka Amérika Serikat Dinas Pertanian Dinas Pertanian Ag...

Siswa CTE ngahadiran presentasi anu dikirimkeun ku Gary Harvey, Recruiter Statewide sareng C ...

Field Trip Utica University - Thurston Hall The 2024 Communications Career Day, h...

The Women & STEAM Symposium nampilkeun panel pamilik usaha awéwé anu parantos mendakan ...

Erica Schoff

Diréktur CTE
eschoff@uticaschools.org

Michelle Aula

CTE Administrator Kurikulum & Akademis
mhall@uticaschools.org