Kabupatén Sakola Kota Utica

Dr Kathleen Davis

Pangawas Samentara Sakola
Kantor: 315.792.2222

Didatangan kami on Facebook

Tuturkeun kami on Twitter

News & Announcements

Naha anjeun terang yén Dr King éta pisan gairah ngeunaan pendidikan? Dilahirkeun taun 1929, Dr. ...

Naha anjeun terang komputer leutik anu disebut Raspberry Pi tiasa muka jalan pikeun karir anu pikaresepeun ...

District Wide Job Fair Kacamatan Sakola Kota Utica bakal ngayakeun job fai...

SPRING SPORTS Boys Varsity Baseball Boys JV Baseball Girls Varsity Softb...

UCSD ngakuan PENDIDIK BULAN SEJARAH HIDEUNG Mary McLeod Bethune mangrupikeun salah sahiji Af...

Aranjeunna Raider Siap pikeun TK! Masih keneh waktos dugi ka Regis TK urang ...

UCSD ngakuan PENDIDIK BULAN SEJARAH HIDEUNG Booker T. Washington mangrupikeun panaratas ...

Pébruari nyaéta Bulan Jantung Amérika. Siswa, guru, sareng dosen diondang pikeun ngagem ...

CTE: Januari 2024 Field Trips

14 Pébruari 2024

Bulan Januari Panyatur Tamu & Perjalanan Lapangan: Siswa CTE sibuk pisan dina...

ICAN's Winter Break Skate ICAN's Winter Break Skate disetél janten resoundin...

Kajadian nu bakal datang

Sakola Urang

PERNYATAAN VISI KABUPATEN

Murid Distrik Sakola Kota Utica bakal ngahontal pangaweruh, kaahlian, sareng karakter anu dipikabutuh pikeun janten anggota masarakat anu produktif. 

Situs ieu nyayogikeun inpormasi nganggo PDF, kunjungan tautan ieu pikeun ngundeur software Adobe Acrobat Reader DC .