Kabupatén Sakola Kota Utica

Dr Kathleen Davis

Pangawas Samentara Sakola
Kantor: 315.792.2222

Didatangan kami on Facebook

Tuturkeun kami on Twitter

News & Announcements

Upacara Penghargaan CTE taunan munggaran dilaksanakeun dina 16 Mei 2024 di Audito Proctor ...

Kacamatan Sakola Kota Utica ngayakeun upacara dinten ieu pikeun miéling groundbreaking t...

Peringatan Poé Pesen

22 Méi 2024

21 Méi 2024 Ka Komunitas Urang Kabupatén Utica Kota Sakola, mugia ieu seratan...

Utica City School District tengah jeung siswa SMA wilujeng sumping! Méi...

GRATIS PIKEUN MURID (SADAYA UMUR!) SARENG KULAWARGA DI DISTRIK SAKOLA KOTA UTICA ...

Wilujeng ka Meredith Bruno, Pustakawan di Martin Luther King, Jr. SD pikeun ...

Agenda Rapat Husus Agenda Rapat Biasa Superintendent&...

Meunang Sosial Jeung Kami! Ngabantosan ngamajukeun atlit UCSD ku nyeken kodeu QR pikeun ngabagikeun…

Pelatih Etiket, David Baker, nganjang ka Proctor High School pikeun nampilkeun ka…

Kajadian nu bakal datang

Sakola Urang

PERNYATAAN VISI KABUPATEN

Murid Distrik Sakola Kota Utica bakal ngahontal pangaweruh, kaahlian, sareng karakter anu dipikabutuh pikeun janten anggota masarakat anu produktif. 

Situs ieu nyayogikeun inpormasi nganggo PDF, kunjungan tautan ieu pikeun ngundeur software Adobe Acrobat Reader DC .