Service dahareun

Dinas Palayanan Pangan ngarepkeun taun ajaran 2023-2024 sareng neraskeun misina pikeun nyayogikeun murid di komunitas urang tuangeun anu bergizi sareng nikmat. Ménu sarapan, tuang siang sareng jajanan bulanan diulas ku sababaraha anggota tim Pelayanan Pangan kalebet Dietitian Kadaptar kami pikeun mastikeun yén kami nyayogikeun gizi anu pas, kalori sareng rupa-rupa buah sareng sayuran. Sadaya item ménu anu disayogikeun nuturkeun tungtunan féderal USDA tina Program Sarapan sareng Dahar beurang Sakola Nasional. Dina peraturan ieu, program kami nyayogikeun komponén anu diperyogikeun kalebet séréal, buah, sayuran, susu, sareng protéin tanpa lemak. Sadaya tuangeun anu séréal sareng serat anu beunghar, rendah natrium sareng lemak jenuh. Kacamatan kami mangrupikeun bagian tina Penyediaan Kelayakan Komunitas, dimana sadaya murid nampi sasarap, tuang siang sareng jajanan anu tiasa dibales gratis.

Kanggo inpormasi ngeunaan Healthy Hunger Free Kids Act of 2010 atanapi inpormasi gizi anjeun tiasa nganjang ka halaman wéb USDA di www.usda.gov 

 

Utica Food Service Eupan Balik

Utica City School Food Service kerja keras pikeun ngalayanan tuangeun anu lezat, bergizi sareng ramah-nak ka murid di kacamatan kami, tapi urang hoyong terang kumaha urang tiasa ngalakukeun anu langkung saé! Mangga nyandak sababaraha menit pikeun ngeusian kaluar survéy ieu sareng ngalebetkeun resep sayur paporit Anjeun pikeun kasempetan nu resep Anjeun diulas dina menu dahar beurang Utica CSD urang!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpRzGEKvIops5gWrUk3rRtngFaBUg6ASYjFTM7pOYFYoiz0Q/viewform

Siswa, kolot/wali, dosen sareng staf sadayana wilujeng sumping pikeun ngalengkepan survey ieu.

 

Penyediaan Kelayakan Komunitas (CEP)

Kacamatan parantos disatujuan pikeun Penyediaan Kelayakan Komunitas (CEP).

Ieu ngandung harti yén unggal murid tiasa nampi sarapan gratis sareng tuang siang gratis.

Ngumumkeun kasadiaan Bentuk mySchoolBucks

Unduh formulir di dieu.

Kontak

Hayley Mielnicki
Diréktur Service Dahareun
(315) 368-6858
hmielnicki@uticaschools.org

Anthony Famolaro
Asisten Diréktur Service Dahareun
(315) 368-6831
afamolaro@uticaschools.org

Jeff Daniels
Asisten Diréktur dahar beurang
(315) 368-6821

jdaniels@uticaschools.org

Lisa Connors
Pengawas Jasa Pangan
(315) 368-6828
 

Elizabeth Leone-Normat
Juru tulis
(315) 368-6822
enormat@uticaschools.org

Michael Ferraro
Kapala Operasi Officer
(315) 792-2231 [kantor]
(315) 792-2260 [fax]
mferraro@uticaschools.org