PENDIDIKAN PAUD

ATIKAN BUDAK

Ngadaptar AYEUNA!
UNDUH Paket Pendaptaran UPK - 24-25!


2024-2025 UPK Agénsi
Sato Endah UPK Kagiatan Diajar Panambahan


PUSTAKA IMAJINASI DOLLY PARTON

Perpustakaan Imajinasi Dolly Parton didedikasikeun pikeun mere ilham karesep maca ku cara masihan buku gratis ka murangkalih ti lahir dugi ka umur lima taun, ngalangkungan dana anu dibagi ku Dolly Parton sareng mitra komunitas lokal di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Australia sareng Républik. Irlandia.

Pikeun warga Utica umur Lahir-5 Taun Old

Formulir Pendaptaran pikeun Ngadaptarkeun Perpustakaan Imajinasi!

Kirim réngsé pikeun:

Gedung Admin
929 York Street
Utica, NY
Attn: Kristen Tobiason


2024-2025 pikeun Universal Pra-TK

Distrik Sakola Kota Utica nawiskeun TK Universal (UPK) GRATIS ka sadaya warga Distrik Sakola Kota Utica sareng murangkalih umur opat taun ON atanapi sateuacan 1 Désémber 2024. Program ieu aya di seueur situs anu béda-béda di sapanjang Kota Utica pikeun 2 1/2 jam per poé salila 180 poé sakola . Barudak anu ilubiung dina Program Pra-TK Universal ngamekarkeun basa, literasi, sareng kaahlian matematika anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun suksés di TK bari ngalaksanakeun kagiatan anu cocog sareng umur anu robih mingguan. Kabéh guru UPK téh New York State Certified pikeun ngajarkeun Pra-K tur ilubiung dina ngembangkeun profésional on-akang. Paket pendaptaran tiasa didapet ti Kantor Pra-K & Program Mahasiswa atanapi Badan Pra-TK Universal anu milu.

Nelepon 792-2216 pikeun aplikasi sareng inpormasi salajengna. 

Partisipasi Badan Komunitas UPK

Kepala Mimitian / 315 ) 624-9930 x2830 / 1100 Miller Street (Pendapatan Eligibility Larapkeun) - Kelas lokasina di Hughes, Calvery, Ney Ave & Kernan

Puseur lingkungan / 315) 272-2760 / 624 Elizabeth Street & 615 Mary Street  

Kalér Utica Senior & Pra-K Ctr. / 315) 724-2430 / 50 Riverside Girang

Notre Dame SD / 315) 732-4374 / 11 Barton Ave

Thea Bowman House / 315) 735-6995 atanapi 315) 797-0748 atanapi 315) 724-6388 / 309 Genesee Street 

Émbaran Childcare

Cornell Cooperative Extension - Oneida County - Inpormasi Perawatan Anak http://cceoneida.com/child-care-council/find-child-care/help-paying-for-child-care

Telepon 1-888-814-KIDS atanapi email earlycareandlearning@cornell.edu
 

UPK Kagiatan Diajar Panambahan