ATLÉTIK

Diréktur PE

Vincent Perrotta

Diréktur Atikan Jasmani jeung Atlétik
(315) 368-6950
vperrotta@uticaschools.org

Dave Minicozzi

Athletic Manajer
(JFK/Donovan)
(315) 368-6684
dminicozzi@uticaschools.org

Jason Anguish

Athletic Manajer
(Proctor)
(315) 368-6167
janguish@uticaschools.org

 

 

Athletics News

SPRING SPORTS Boys Varsity Baseball Boys JV Baseball Girls Varsity Softb...

Peuting Apresiasi Guru Hoki Budak @ the UU nexus center 1/30/24 Nick Mazza #16 ...

Hatur nuhun ka Proctor Senior Isabella Nappi anu parantos komitmen pikeun neraskeun hock na ...

Kaulinan baskét budak lalaki di Proctor High School dina Jumaah 2 Pebruari 2024 vs Roma F...

Tim baskét budak lalaki Donovan Modified parantos kéngingkeun 22 pertandingan berturut-turut sareng 56 tina ...

Saptu: 9am-11am di Proctor High School League Umur 10-12 taun Saptu: 1pm...

Surak Tryouts 2023

27 Nopémber 2023