Kalender SD Kernan

Pilih almenak tambahan pikeun mintonkeun acara maranéhanana:
Almenak anu dipilih (klik pikeun ngabatalkeun pilihan):

Nopémber 2023 Nopémber 2023

Pilih Kalénder:
Minggu
Senén
Salasa
Rebo
Kemis
Jumaah
Saptu
1

1 Nopémber Rebo

2

2 Nopémber Kemis

3

3 Nopémber Jumaah

4

4 Nopémber Sabtu

5

5 Nopémber Minggu

6

6 Nopémber Senén

7

7 Nopémber Salasa

SD Kernan

Superintendent urang Conf. Dinten

Salasa 7. Nopémber Sadaya-Day Acara

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

9

9 Nopémber Kemis

SD Kernan

Asasi Manusa Calculator Majelis Kelas 3-6

Kemis 9. Nopember @ 09:45 - 10:15

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

10

10 Nopémber Jumaah

SD Kernan

TEU SAKOLA

Jumaah 10. Nopémber Sadaya-Day Acara

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

11

11 Nopémber Sabtu

12

12 Nopémber Minggu

13

13 Nopémber Senén

14

14 Nopémber Salasa

15

15 Nopémber Rebo

16

16 Nopémber Kemis

SD Kernan

Pesta Syukuran

Kemis 16 Nopémber Sadaya-Day Acara

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

17

17 Nopémber Jumaah

18

18 Nopémber Sabtu

19

19 Nopémber Minggu

20

20 Nopémber Senén

21

21 Nopémber Salasa

SD Kernan

Balik Ka imah Bor Awal - PHK 15 menit mimiti

Salasa 21. Nopémber Sadaya-Day Acara

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

22

22 Nopémber Rebo

SD Kernan

TEU SAKOLA

Rebo 22 Nopémber Acara Sadaya-Day

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

23

23 Nopémber Kemis

SD Kernan

TEU SAKOLA

Kemis 23 Nopémber Sadaya-Day Acara

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

24

24 Nopémber Jumaah

SD Kernan

TEU SAKOLA

Jumaah 24 Nopember Sadaya-Day Acara

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

25

25 Nopémber Sabtu

26

26 Nopémber Minggu

27

27 Nopémber Senén

28

28 Nopémber Salasa

29

29 Nopémber Rebo

SD Kernan

Gambar Re-Candak Poé

Rebo 29 Nopémber Acara Sadaya-Day

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

30

30 Nopémber Kemis

SD Kernan

Mahasiswa Majelis Bulan

Kemis 30. Nopember @ 09:45 - 10:15

Tambahkeun acara ka kalénder kuring

SD Kernan

Mahasiswa Majelis Bulan

Kemis 30. Nopember @ 13:30 - 14:00

Tambahkeun acara ka kalénder kuring